телефон за връзка 0893 553477
електронна поща info@vseznaiko.bg
адрес в Пловдив ул. Кръстьо Пастухов 24
АМТ Всезнайко - детски учебен център Пловдив

Кои сме ние?

АМТ Всезнайко е най-новият детски учебен център, който се намира в сърцето на гр. Пловдив, зад Ректората на Пловдивския университет. Открит през лятото на 2022 г. той съчетава в себе си уют, новаторство, уникалност.

Ние сме екип от млади, амбициозни и позитивни хора с вперен поглед в бъдещето. А какво е бъдещето? Бъдещето на всеки човек е неговото дете.

Вярваме, че децата са светлината, пътят напред.

Те съчетават в себе си наивност, смях, чисто сърце и душа, а същевременно са най-добрите учители.

Нашата идея и мисия е да създадем място, в което да (се) учим с нашите и вашите деца. Ние искаме да развиваме потенциала на всяко дете, да откриваме талантите му, да растем и да се развиваме заедно с него.

Нашата цел

Желанието на нашия екип е да направим времето за писане на домашни едно приятно изживяване. Ежедневната подготовка на учебния материал е задължителна, но не е единствена. Ние искаме да се надгражда задължителното чрез забавни игри и по-различен начин на преподаване. Целта ни е чрез индивидуален подход към всяко дете да достигнем до лесното усвояване на учебния материал и да подпомогнем за постигането на високи резултати.

НАШАТА Визия

Нашата визия е фокусирана върху децата, които се развиват и успяват, заради общите усилия на родителите и учителите на АМТ „Всезнайко“ чрез осигуряване на сигурна и приятелска среда, емпатия и индивидуално обучение, адекватна и навременна обратна връзка между всички участници в обучителния процес!

НАШАТА МИСИЯ

Ние в АМТ „Всезнайко“ се водим от разбирането, че всеки талант на децата има нужда от подкрепа, търпение и много любов!