телефон за връзка 0893 553477
електронна поща info@vseznaiko.bg
адрес в Пловдив ул. Кръстьо Пастухов 24
Всезнайко - занималня, учебен център - услуги

Нашите УСЛУГИ

1. Полудневна занималня за ученици 1-4 кл. Предлага се през цялата учебна година.
Включва подготовка на учениците за следващия учебен ден – писане на домашни, учене на уроци, надграждане и разширяване на знанията от училище.
Предвидени са занимания по интереси за отдих и разпускане след учебния ден. 
2. Целодневна занималня 1-4 кл. по време на ваканциите.
Занималнята по време на ваканциите е с по-облекчен и интересен режим. Включва четене на книжки, разходки и игри 2 -3 пъти седмично, посещаване на интересни места в града - музеи, галерии и всичко, което би представлявало интерес за децата, затвърждаване на учебния материал от училище.
3. Целогодишно преподаване на частни самостоятелни/ групови уроци по Български език и литература, Математика, Английски език, Немски език.
4. Частни уроци по английски език, предназначени за англоговорящи. Водят се от квалифициран преподавател, носител на езика. Набляга се на иновативния подход. Езикът се учи по забавен, различен и изключително интересен начин - чрез музика, игри. Тези уроци са предназначени за хора, които владеят езика, но искат да го поддържат и развиват чрез разговори и обучение изцяло на английски. Не се използват учебници и класически системи за научаване на езика. 


 

Нашите курсове

За малки таланти