телефон за връзка 0893 553477
електронна поща info@vseznaiko.bg
адрес в Пловдив ул. Кръстьо Пастухов 24

Нашият екип

Индивидуалното отношение и подход към всеки ученик е от изключителна важност за нас. Нашият Мастър клас дава сигурността, че материалът по Български език, литература и математика за начален етап на основното образование е не само познат, но и овладян и надграден.

Чрез опитните ни преподаватели, всеки ученик ще се чувства уверен и подготвен за всяко предизвикателство по пътя от 1-ви до 12 кл. Предлагаме извънкласна подготовка по следните предмети:
  1. Математика
  2. Български език и литература
  3. Английски език
  4. Немски език
  5. Английски език за англоговорящи

 „Няма наука, която да разкрива по-ясно хармонията на природата, отколкото математиката. „Тя е във всичко и навсякъде около нас. Д-р Антония Лазарова от се стреми да покаже на учениците и техните родители, че математиката не е страшна, а е важна, необходима и изключително приятна. 

преподаватели

Д-Р АНТОНИЯ ЛАЗАРОВА

Д-Р АНТОНИЯ ЛАЗАРОВА

Д-р Антония Лазарова е университетски преподавател с над 10-годишен опит при преподаването на „Математика“ на деца от първи до дванадесети клас и на „Статистика“ на студенти. Учениците на д-р Лазарова от специализирани и общообразователни училища развиват и овладяват математиката като материя, развиват своето логическо мислене, научават се да решават задачи извън „рамките на учебниците“ и развиват цялостен позитивен подход към материята.
Родителите получават навременна обратна връзка за знанията и уменията на децата си по математика, развиват позитивно отношение към личните усилия на детето по „Математика“, като целта е да се сформира успешно работещ за бъдещето на децата екип между родител и учител!
Образование: 3.8. Икономика и управление
Специализация: „Статистика“
Професионални интереси: Математика и математически методи, приложими в икономиката
Чужди езици: Немски език, Английски език, Руски език
ДЕНИЦА КОЛАКСЪЗОВА

ДЕНИЦА КОЛАКСЪЗОВА

Деница Колаксъзова е завършила бакалавърска  степен ''Стопанско управление с английски език'' и магистърска степен ''Управление на човешките ресурси'' .
Учила е втори чужд език - немски ,но английският е нейната страст. Изучава го от 7 годишна възраст и твърди, че винаги има какво още да се научи .
Тя притежава сертификати за преподаване, издадени от институцията на Cambridge University celta.
Преминала е  и през специални обучения за провеждане на онлайн  курсове. 
Има богат опит, както в частните уроци, така и в преподаването в школи и езикови училища .
Провежда самостоятелни курсове и обучения  по нови и иновативни методи. 
Има опит в индивидуално обучение на деца и възрастни и в работата в групи.
Прилага индивидулен подход към всеки обучаем, съобразен с личностните му характеристики и поставените цели.
ДОБРИНКА ИВАНОВА

ДОБРИНКА ИВАНОВА

Добринка Иванова (г-ца Доби) завършва Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“  през 2021 г– специалност Биология, с допълнителна квалификация Учител по биология.
През 2023 г  завършва магистратура , специалност Предучилищна и начална училищна педагогика.
Преди да се ориентира към професията учител, работи като детегледачка на деца от 10 м до 10 г.
Може би точно това я подтиква да се замисли за професионално развитие, свързано с  обучението на деца.
По настоящем работи като учител в начален етап на основното образование.
Работата й я сблъсква и с деца със Специални образователни потребности, с които успява да се справя без проблем, с много разбиране, упоритост и търпение им помага да учат наравно с всички останали ученици.
Д-Р РОЛАНД ХЕГАРТИ

Д-Р РОЛАНД ХЕГАРТИ

Започва преподавателската си кариера в частно училище за деца на възраст между 5-7 години.
След натрупване на опит и получаване на първата си преподавателска диплома, започва да обучава в Бирмингамския университет (Обединеното Кралство),  където преподава повече от 20 години като старши преподавател. В същото това време, защитава и Докторската си степен по Психология и получава сертификат за преподавателска дейност в магистърска степен, както и други академични квалификации.
Академичният му опит, стил на преподаване и степените на квалификация му отварят пътя към преподаватеската дейност в много държави като Хонг Конг, Макао, Малдиви, Ямайка, Ирландия, Кипър, остров Мавриций, Белгия, Германия и други, където придобива безценен опит, умения и проумяване на нуждите на различни академични обстановки и стилове.
Наскоро, заедно със семейството му се местят да живеят в България, където започва да преподава частни уроци по Английски език.
Тук събира годините натрупан опит и индивидуалния подход за обучение, като разнообразява часовете по забавен, интерактивен и експериментален стил, предназначен да насърчава “edutainment” (образование с развлекателен подход).
Твърдо вярва, че образованието се усвоява през целия живот, затова трябва да е колкото функционално, толкова и приятно.